Glamping in Kroatië

Camping Bi Village is een grote en levendige camping & glamping in Kroatië gelegen naast het leuke stadje Fažana aan Kroatië’s Istrische kust. De camping is prachtig gelegen vlak naast een lang, wit kiezelstrand. Om te ontspannen vind je op Camping Bi Village 3 zoetwaterzwembaden. Neem ’s avonds met de kids plaats in het grote amfitheater om van de grote verscheidenheid aan entertainment inclusief cabaret, muscials, toneelstukken en comedy’s te genieten. Voor eetgelegenheden kun je terecht in een van de twee restaurants of pizzeria.

Kinderen / tieners

Geschikt voor peuters en kleuters, kinderen en tieners. Fantastische activiteiten, tienerclub, miniclub, speeltuin, prachtige strandlocatie, uitkijkend op de Brijuni eilanden, grote levendige camping.

Huur een luxe safaritent

Verblijf in de Safaritent Deluxe die geschikt is voor 6 personen. Met 3 slaapkamers, een compleet ingerichte keuken met koffiezetapparaat en een ruim buitenterras met barbecue heeft deze safaritent alles wat je nodig hebt. Ook beschikt de safaritent over privé sanitair met douche, wastafel en toilet.