Glamping midden de natuur!

Kom genieten en ontdekken in de natuur bij Natuurcamping de Lemeler Esch in Ommen. De kleinschalig opgezette camping & glamping in Overijssel ligt aan de voet van de Lemelerberg in het Vechtdal. Wist je dat het Vechtdal dé buitenspeel regio van Nederland is? Veel buiten zijn is een stevige basis voor kinderen. Het is goed voor zelfontwikkeling, motoriek, sociale vaardigheden en zelfvertrouwen. En bovendien vinden wij het ook nog eens heel leuk! Op de camping vind je verschillende voorzieningen, zoals een verwarmd buitenzwembad, recreatieprogramma, winkeltje, boscafé, fietsverhuur, sport en ontspanning. Klik hier voor alle voorzieningen op de camping.

Actief bezig zijn in de natuur

Bomen klimmen, bloemetjes plukken, hutten bouwen, ravotten in de modder, spelen in het gras, vol verwachting op zoek naar kikkervisjes en balanceren over een dikke boomstam; in de natuur beleef je allerlei avonturen. De natuur is één grote speeltuin en prikkelt de fantasie van kinderen. Lekker buiten ravotten met middelen uit de natuur levert vaak de mooiste herinneringen op en het is nog gezond ook! Kinderen kunnen bij de Lemeler Esch op ontdekkingstocht gaan in een wereld vol verrassingen. Kinderen tot 12 jaar beleven een onvergetelijke vakantie in de natuur bij De Lemeler Esch!

Stijlvol kamperen in een safaritent

Wil je graag kamperen, maar met alle gemakken van thuis, reserveer dan een luxe safaritent bij natuurcamping de Lemeler Esch in Overijssel. Een unieke kampeerervaring aan de voet van de Lemelerberg. De safaritent biedt plaats aan maximaal 5 personen. De luxe tenten hebben een houten vlonder en een ruime veranda met steigerhouten meubelen. De safaritenten staan op het speciale tenten- en vouwwagenveld.