Schitterend gelegen camping in Istrië

Lanterna Premium Camping Resort is schitterend gelegen aan een kiezel-, rots- en zandstrand, in de buurt van de eeuwenoude stad Poreč in Istrië. De grote camping & glamping in Kroatië ligt op een prachtig bebost terrein op een helling en loopt helemaal door tot aan de kust. Camping Lanterna heeft een groot zwembad met een kinderbad en speeltoestellen nabij de Lanterna-baai én een groot familiezwembad met glijbanen. Daarnaast kan er natuurlijk volop gezwommen worden in de zee. De overdekte familie-amusementszone is ook zeer populair op deze camping met o.a. een theater, bioscoop en veel spelletjes. Lanterna Premium Camping Resort is een hele leuke camping voor jong en oud.

Kinderen / tieners

Miniclub, Speeltuin en professioneel animatieteam, groot zwembad met kinderbad en speeltoestellen, accommodaties liggen vlakbij familiezwembad, op slechts 20 autominuten van levendig Porec, Direct aan zee, tienerclub, tieners kunnen leren duiken of windsurfen

Luxe safaritent 6 personen

De luxe safaritent is ruim opgezet, heeft een oppervlakte van ruim 41 m2 en is geschikt voor maximaal 6 personen. Je kampeert in stijl en bent voorzien van alle gemakken. Drie slaapcabines, waarvan een met een tweepersoonsbed en een met twee stapelbedden. Woongedeelte met tafel en stoelen, groot keukenblok met een watermachine, geen sanitair. Terras met tuinmeubilair, barbecue en buitenverlichting.